BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Sunekos

Met Sunekos® herstel je de huid op een natuurlijke manier van binnenuit. Sunekos® is een unieke injectable met een gepatenteerde formule van zes aminozuren met hyaluronzuur. Deze injectable herstelt de gezondheid van de huid van binnen naar buiten door de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren dankzij het bevorderen van de fibroblasten. Hierdoor bekom je een natuurlijk resultaat met lichaamseigen stoffen.

packshot van sunekos 1200 product en doosje

De kracht van aminozuren

Aminozuren

Aminozuren zijn de bouwstenen van collageen en elastine, de structuren die je huid volume geven. Deze nemen af naar mate we ouder worden wat resulteert in een dunne, gevoelige en verouderde huid. Veel injectables vandaag leggen de focus op wat we zien in de spiegel, maar de amino injectable richt zich op de oorzaak van het probleem. 

​​​​​​​Doordat je huid intens gevoed wordt met de aminozuren en het Hyaluronzuur kan je eigen reparatieproces optimaal opgestart worden.
Rimpels zullen vervagen, de huid verstevigt, de gevoeligheid zal verminderen en je ziet als eindresultaat een jongere versie van jezelf in de spiegel.

Hyaluronzuur

Daarnaast wordt ook het hoognodige Hyaluronzuur toegevoegd waardoor je ook meteen de hydratatie van de huid verhoogt en meteen een mooie huid ziet na de behandeling.

​​​​​​​Het volume van het gelaat wordt verbeterd, rimpels worden verminderd en de huid wordt gehydrateerd. Sunekos® kan ook ingezet worden op de rest van het lichaam om huidverslapping en bijvoorbeeld striae tegen te gaan. Omdat de huid zich met behulp van Sunekos® zelf zal herstellen van binnenuit, blijft het resultaat lang zichtbaar.

Sterke samenwerking

Sunekos heeft de unieke sleutel voor de opbouw van de ECM op zowel korte als lange termijn, zonder de risico’s van degeneratie of overdosis / overcorrectie. Het richt zich op de herstructurering van collageen én elastine dankzij unieke aminozuren in combinatie met hyaluronzuur van farmaceutische zuiverheid.

  • Waar Hyaluronzuurinjecties enkel bewezen hebben collageen te kunnen aanmaken, produceert Sunekos ook elastine.

  • Sunekos heeft de specifieke ratio van 6 aminozuren onderzocht en gepatenteerd.

  • Waar Hyaluronzuurinjecties enkel bewezen hebben collageen te kunnen aanmaken, produceert Sunekos ook elastine.

Bekijk de video

Sterke samenwerking

Sunekos heeft de unieke sleutel voor de opbouw van de ECM op zowel korte als lange termijn, zonder de risico’s van degeneratie of overdosis/overcorrectie. Het richt zich op de herstructurering van collageen én elastine dankzij unieke aminozuren in combinatie met hyaluronzuur van farmaceutische zuiverheid.

Delivered by Professional Dietics®.

model neem een aminozurenshot van nutrakos

Amino-shots

De specifieke en unieke mix van aminozuren in Nutrakos bevordert de synthese van collageen en elastine, de structurele eiwitten van de extracellulaire matrix (lederhuid en bindweefsel in het algemeen). De dagelijkse consumptie van een Nutrakos drinkbare stick pack stimuleert de productie van collageen en elastine en helpt zo bij de weefselregeneratie.

Essentieel voor de synthese van collageen en elastine, voedt jouw huid van binnenuit.

Sunekos® 
injectables 
in jouw kliniek?

SunekosLaboratories streeft ernaar artsen te voorzien van doeltreffende, veilige, niet-chirurgische esthetische behandelingen zonder hersteltijd voor hun patiënten.

Sunekos® injectables clinics

Onze huidexperts kunnen je helpen bij het adviseren van de Sunekos injectables. De Senitas Store is ons collectief vermogen om onze unieke en kwalitatieve producten aan te bieden aan alle huid liefhebbers!!

Gerelateerde berichten

Sunekos voor collageen- en elastine-opbouw
New Injectable Technique: Free Masterclas at IMCAS