BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

NassifMD

Dr. Nassif ontwikkelde NassifMD®️ Dermaceuticals™️, een gepatenteerde huidverzorgingslijn die samengesteld is om de gezondheid van jouw huid te hydrateren. We hydrateren, verbeteren, verjongen en beschermen jouw huid – op elke leeftijd, zowel vanbinnen als vanbuiten.

dr nassif

Hydratatie is cruciaal

Dr. Paul Nassif

Dr. Paul Nassif is een wereldberoemde plastische en reconstructieve gelaatschirurg, en de ster van ‘Botched‘, een reality programma waarin zijn expertise benadrukt wordt terwijl hij de meest fout gelopen plastische ingrepen verbetert. Hij is gespecialiseerd in het gelaat en de neus. Dr. Paul Nassif is internationaal gekend voor zijn specialisatie. Zijn baanbrekende technieken worden wereldwijd geprezen door zijn patiënten, zijn collega’s en de media.

Samen voor een mooie huid

Dr. Paul Nassif ontwikkelde een gepatenteerde huidverzorgingslijn genaamd NassifMD Dermaceuticals. Deze huidverzorgingslijn is samengesteld om de huid vanbinnen en vanbuiten te herstellen, te verjongen en de gezondheid van de huid te beschermen, op eender
​​​​​​​welke leeftijd. 

productshot van de nassifmd hydraglucan booster voor hydrafacial

Sterke samenwerking

NassifMD is een samenwerking met HydraFacial aangegaan. Samen ontwikkelden ze een booster genaamd “NassifMD® Hydraglucan™ Intense Hydration Booster for HydraFacial™“. Dr. Nassif’s boosterbehandeling exfolieert de huid door celvernieuwing te verbeteren en biedt een cocktail van hyaluronzuur, glucaan en betaine om de huid te hydrateren. Natuurlijke bevochtigers verhogen en behouden de hydratatie in de huid om zo de tekenen van huidveroudering aan te pakken en terug een zachtere, jongere uitstraling te bekomen. De booster is enkel verkrijgbaar voor HydraFacial verdelers. Indien je als verdeler vragen hebt, neem contact met ons op via het contactformulier.

Delivered by HydraFacial™, powered by NassifMD®.

Onvergelijkbare hydratatie

Alle NassifMD Dermaceuticals™ producten bevatten eigen ingrediëntencomplexen die de belangrijkste oorzaken van (vroegtijdige) veroudering aanpakken. De meeste formules richten zich op het belang van exfoliatie en hydratatie om de celvernieuwing in de huid te bevorderen en het collageengehalte te verhogen, waardoor fijne lijntjes, rimpels en andere imperfecties van de huid worden verminderd. Daarnaast biedt de huidverzorgingslijn bescherming tegen vrije radicalen, ontstekingen en invloeden van buitenaf die de algehele gezondheid van de huid voor zowel vrouw als man van alle leeftijden bevordert – van puberende tieners tot senioren en alles daartussen! 

Simpel gezegd, NassifMD Dermaceuticals™ maakt de belofte van resultaten waar, zowel vanbinnen als vanbuiten!

model met een pipetje van een van de nassif producten

NassifMD® 
Dermaceuticals™ 
in jouw zaak?

Alle producten van Dr. Nassif, die vertrouwd zijn met Faces Worldwide®, zijn ​​​​​​​Cruelty Free/Leaping Bunny Certified, vegan, glutenvrij en zijn gemaakt in de VS.

NassifMD® Dermaceuticals stores

Op onze webshop vind je je favoriete Senitas producten, kan je onze voorraad raadplegen en productfiches downloaden. Neem regelmatig eens een kijkje, dan mis je geen enkele voordeelactie! 

Gerelateerde berichten

Senitas Beauty Health Days
NIEUW bij NassifMD Dermaceuticals
Vegan en Cruelty-free cosmetica producten laten je huid stralen