BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Huis van expertise Thuis voor huidexperts

Huis van expertise
Thuis voor huidexperts

HERBEKIJK DE LANCERING VAN HET NIEUWE SENITAS

Een gezonde huid voor meer zelfvertrouwen

Bij Senitas geloven we dat persoonlijke schoonheid voor iedereen bereikbaar is. Met focus op de gezonde huid en een gezonde levensstijl, willen we bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een stralende persoonlijkheid.

Daarom ondersteunen we de cosmetische en medische markt enkel met producten en behandelingen van topmerken. Samen houden we elke huid in topconditie.

Je zaak straalt, met de perfecte combinatie van behandelingen en verzorgingsproducten

We werken enkel met topmerken, complementair samengesteld zodat ze samen geen enkel aspect van huidverzorging onbehandeld laten.

Daardoor kunnen we ons aanbod op maat afstemmen op de behoeften van jou als partner, bijvoorbeeld in functie van je krantenprofiel of je ambities.

Huis van expertise.
Thuis voor huidexperts.

Voor alle huidexperts die elkaar vinden en versterken in de gedeelde overtuiging dat een gezonde huid de bouwstenen legt voor meer zelfvertrouwen, wil Senitas een huis van expertise zijn.

Herken jij je hierin? Dan ben je bij ons thuis.

Daardoor kunnen we ons aanbod op maat afstemmen op de behoeften van jou als partner, bijvoorbeeld in functie van je krantenprofiel of je ambities.

Op bezoek bij Raïssa Couwet in Kortrijk

Raïssa (22) is de trotse eigenares van haar eigen schoonheidsinstituut in Kortrijk. Ze toverde haar passie om tot haar beroep in een klein kamertje in haar ouderlijk huis, en heeft ondertussen Instituut Raïssa Couwet uitgebouwd in een pand vlakbij Kortrijk. Daar zorgt ze ervoor dat haar klanten niet enkel met een stralende, maar vooral met een gezonde huid buitenwandelen.

Lees hier het verhaal achter Raïssa's succes.

Training

Een stevige basis en regelmatig opfrissen van belangrijke informatie is cruciaal. Word de sterkste in je vak met onze trainingen!
​​​​​​​
Bekijk al onze trainingen

Marketing 

Onze orginele marketingmaterialen zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent, helpen je communiceren en bieden branding in je zaak.
​​
Ontdek Senitas Support

Business coaching

Starter of doorwinterde ondernemer, wij ondersteunen je graag met tips. Het opstellen van een communicatie-plan tot financiële en verkooptips. 
​​​​​​​​​​​​​​
Maak een afspraak

Skinsights

Skinsights® is hét kenniskanaal voor een gezonde huid. Ons magazine verheldert met inzichten en tips, inspireert met verhalen en trends en nodigt uit om jouw expertise te delen. Of beluister onze podcast, waarin collega-experts inzoomen op actuele onderwerpen.

  • Skinsights Magazine

  • Skinsights Talks

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes