BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Huis van expertise Thuis voor huidexperts

Een gezonde huid voor meer zelfvertrouwen

Bij Senitas geloven we dat persoonlijke schoonheid voor iedereen bereikbaar is. Met focus op de gezonde huid en een gezonde levensstijl, willen we bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een stralende persoonlijkheid.

Daarom ondersteunen we de cosmetische en medische markt enkel met producten en behandelingen van topmerken. Samen houden we elke huid in topconditie.

Estetika 2024

Ontdek icoone van 16 maart tot 18 maart

Ontdek tijdens Estetika de mogelijkheden van icoone in je praktijk, ervaar de behandeling zelf in een één-op-één met onze trainster en stel al je vragen over icoone in jouw businessmodel.

Wij verwelkomen je van 16 tot 18 maart 2024 tussen 10u en 17u op stand 4/A12!

Jouw persoonlijk icoone® momentje tijdens de beurs?
Plan dan vrijblijvend een demo en een behandeling tijdens Estetika lente 2024!

Bezoek Senitas
HUYD Congres
16 maart 2024

Twee vliegen in één klap? Op 16 maart kan je ons bezoeken op het HUYD Congres om onze topmerken Hydrafacial en Aerolase te ontdekken. Ervaar de innovatie van Hydrafacial Syndeo en leer alles over de unieke technologie van Aerolase.
​​​​​​​
Onze experts vertellen jou wat onze toestellen kunnen bijdragen aan jouw zaak.

Ontdek Senitas Podcasts

Senitas
on the road

Kom en ontdek ons complementaire gamma aan hoogwaardige producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Laat je verrassen door de synergie tussen onze merken. 


​​​​​​​
Na een eerste stop in Hasselt maken wij ons klaar voor alle beauty liefhebbers van Antwerpen. Van 25 juni tot 5 juli opent Senitas een pop-up store in het hartje van Antwerpen, Kloosterstraat 177, 2000 Antwerpen.

​​​​​​​Kom langs en ontdek ons gamma aan hoogwaardige producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Laat je verrassen door de synergie tussen Hydrafacial, Circadia en icoone. Hiermee kunnen we ons aanbod op maat afstemmen op de behoeften van jou als partner, bijvoorbeeld in functie van je klantenprofiel of je ambities.

Open van 23 januari tot 2 februari.
Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10u-13u en van 14u - 17u,
Maandag en woensdag op afspraak, zondag gesloten.

Werken bij Senitas

Senitas wil een huis van expertise zijn voor alle huidexperts die elkaar vinden en versterken in de gedeelde overtuiging dat een gezonde huid de bouwstenen legt voor meer zelfvertrouwen.

Herken jij je hierin? Dan ben je bij ons thuis.

Daardoor kunnen we ons aanbod op maat afstemmen op de behoeften van jou als partner, bijvoorbeeld in functie van je klantenprofiel of je ambities.

Je zaak straalt,

met de perfecte combinatie van behandelingen en verzorgingsproducten

We werken enkel met topmerken, complementair samengesteld zodat ze samen geen enkel aspect van huidverzorging onbehandeld laten.

Daardoor kunnen we ons aanbod op maat afstemmen op de behoeften van jou als partner, bijvoorbeeld in functie van je klantenprofiel of je ambities.

Op bezoek bij

AnnJolie

in Genk

We vroegen Ann naar de impact van icoone® sinds de implementatie in haar kliniek, hoe klanten hebben gereageerd en naar haar persoonlijke ervaringen. Lees meer en ontdek de voordelen van icoone® in Ann’s instituut.

Op bezoek bij Raïssa Couwet in Kortrijk

Raïssa (22) is de trotse eigenares van haar eigen schoonheidsinstituut in Kortrijk. Ze toverde haar passie om tot haar beroep in een klein kamertje in haar ouderlijk huis, en heeft ondertussen  Instituut Raïssa Couwet uitgebouwd in een pand vlakbij Kortrijk. Daar zorgt ze ervoor dat haar klanten niet enkel met een stralende, maar vooral met een gezonde huid buitenwandelen.

Lees hier het verhaal achter Raïssa's succes.

Bezoek ons tijdens Estetika
​​​​​​​op 7, 8 en 9 oktober

Ben jij er ook bij?

Ontdek icoone en Hydrafacial op de Estetika vakbeurs in Brussel. Bezoek onze stand en ontdek de revolutionaire technologie achter icoone en de gloednieuwe Hydrafacial Syndeo voor een gezonde en stralende huidverzorging.​​​​​​​

The future of skin health is here.

​​​​​​​

LEES MEER

Training

Een stevige basis en regelmatig opfrissen van belangrijke informatie is cruciaal. Word de sterkste in je vak met onze trainingen!
​​​​​​​
Bekijk al onze trainingen

United Community 

United is dé community voor en van huidexperts. United benut het volledige potentieel aan kennis en ervaring waarover we als community beschikken.
​​
Ontdek de community

Jobs

Als bloeiende onderneming zijn we steeds op zoek naar de juiste teamleden om Senitas naar het volgende niveau te tillen.
​​​​​​​​​​​​​​
Bekijk onze open vacatures

Skinsights

Skinsights® is hét kenniskanaal voor een gezonde huid. Ons magazine verheldert met inzichten en tips, inspireert met verhalen en trends en nodigt uit om jouw expertise te delen. De Skinsights podcasts, ook wel talks genoemd, is de place-to-be voor collega experts om in te zoomen op actuele onderwerpen en jou zo beter op de hoogte te houden van wat er leeft in de sector.

    Let's get connected