BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

icoone

Het ontstaan van icoone® is te danken aan Jean Claude Guimberteau. Professor Guimberteau heeft meer dan 20 jaar onderzoek gedaan naar het bindweefsel, ook wel de fascia voordat hij dit op video vast wist te leggen. Zijn onderzoeken hebben geleid tot gepatenteerde Roboderm® technologie. De ontwikkelaar van deze nieuwste innovatie is Gianfranco Tudico. Deze nieuwste visie van het bindweefsel vraagt om een andere benadering. We zijn dan ook erg enthousiast om jou als specialist mee te nemen in alle voordelen van icoone. Cliënten ervaren een groot verschil t.o.v. vorige generaties van mechanische bindweefselmassage in zowel  resultaat bij cosmetische en medische indicaties en in het bijzonder pijnverlichting bij medische indicaties.

Micro acties, maxi resultaat

LASER & LED

icoone® beschikt als enige over de gepatenteerde Roboderm® technologie waarbij we dus specifiek werken op de fascia, met respect voor dit weefsel. Met de extra toepassing van LED en LASER heb je met icoone de nieuwste gouden standaard.

Veelzijdig op en onder de huid

De meest innovatieve Roboderm® technologie biedt maatwerk aan voor effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam door draineren, verstevigen en contouring. In de medical lijn biedt icoone® zowel de medische programma’s als de beauty programma’s. Denk o.a. aan behandeling van littekens, lipoedeem, lymfoedeem.

Ervaar het zelf - plan nu een demonstratie in!

Pijnloos en
​​​​​​​snel resultaat

Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse.

icoone® biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.
De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd.

Wetenschappelijke artikels

Waarom kiezen voor icoone?

Zichtbaar resultaat al na de eerste sessie

Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest
​​​​​​​gevoelige en verslapte huid

Patenteerde Roboderm® technologie, daarmee werk je tweehandig en twee keer zo snel en effectief

Vergroot de loyaliteit onder je cliënten door deze ontspannen, non-invasieve en 100% natuurlijke behandeling

Vele behandelprogramma's, dagelijks mogelijk: intensieve, korte termijn kuren, sneller resultaat

Eenvoudig in gebruik door ergonomische applicatoren én gebruiksvriendelijke software

Bovendien combineert icoone® de mechanische stimulatie met gemotoriseerde microstimulators & LASER en LED.

icoone®
bindweefsel versteviging
in jouw zaak?

Professor Guimberteau heeft na jarenlang endoscopisch onderzoek in vivo een nieuwe, anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond.

icoone® stores

Hieronder vind je alvast de gecertificeerde icoone® centra in België.

icoone Body

Deze icoone specialisten behandelen enkel het lichaam.

icoone Body Laser

Deze icoone specialisten behandelen lichaam én gelaat en gebruiken ook meteen de laatste LASER en LED technologieën voor snellere resultaten.

icoone LASER

Deze icoone specialisten behandelen enkel het lichaam, maar gebruiken wel LASER en LED licht om snellere resultaten te bereiken.

icoone LASERMED

Deze icoone specialisten bieden hetzelfde aan als icoone LASER specialisten maar kunnen ook nog medische klachten behandelen.