BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

icoone toestellen

Het icoone® aanbod

Iedere onderneming kent zijn eigen uitdagingen en potentieel. Samen gaan we op zoek naar wat er nodig is om icoone succesvol te kunnen inzetten. Werk je liever ook op het gelaat, graag op medische klachten of wil je de resultaten verhogen met LASER en LED licht? Dan hebben we steeds het ideale toestel naar jouw wensen.

Bindweefsel behandelen met icoone®

De unieke technologie waar we met icoone® mee werken is de Roboderm® technologie. Deze is ontwikkeld 20 jaar lang endoscopische onderzoeken naar ons bindweefsel, ook wel de fascia. Hierdoor zijn nieuwe bevindingen naar voren gekomen en met de Roboderm® technologie richten we ons specifiek op het bindweefsel. Het is namelijk gebleken dat de fascia niet alleen in onze huid loopt maar door heel ons lichaam, dus ook langs organen, spieren, gewrichten etc. Het staat ook helemaal van top tot teen met elkaar in verbinding.

icoone LaserMED

Dit model combineert de effecten van weefsel-regeneratie en mechanische stimulatie met de werking van LED- en LASER lichtbronnen.​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​
Ontdek de LaserMED

icoone MEDICAL 

icoone® MEDICAL kan de meest gevoelige en beschadigde huid behandelen door diepe en effectieve stimulatie van het bindweefsel.
​​​​​​​
​​
Ontdek de icoone MEDICAL

icoone LASER

De innovatieve icoone® LASER-technologie combineert mechanische stimulaties met de werking van LASER & LED-lichtbronnen​​​​​​ voor lichaam én gelaat.
​​​​​​​
Ontdek de icoone LASER

icoone Body LASER

De innovatieve icoone® LASER-technologie combineert mechanische stimulaties met de werking van LASER & LED-lichtbronnen​​ voor het lichaam.


​​​​​​​​​​​​​​
Ontdek icoone Body LASER

icoone Body 

Dit instapmodel combineert de effecten van weefsel-regeneratie en mechanische stimulatie om de huid en bindweefselstructuren op het lichaam te stimuleren.
​​​​​​​
​​​​​​​

Ontdek Senitas Support

i-boost

Het icoone Booster platform beschikt over de gepatenteerde Elispheric-technologie, deze stimuleert en bootst de natuurlijke spiraalbeweging van spieren en gewrichten na.
​​​​​​​​​​​​​​
Maak een afspraak