BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

icoone LASER

icoone® LASER

Dit model combineert de effecten van weefsel-regeneratie van mechanische stimulatie (Multi Micro Alveolar Stimulation) met de werking van LED- en LASER lichtbronnen. Hierdoor worden ongeëvenaarde resultaten behaald zowel voor cosmetische als medische indicaties.

Dit maakt de icoone® LASER onmisbaar in de cosmetische en therapeutische huidzorg. Door deze LED en LASER toepassing wordt er maar liefst tot 43% procent meer resultaat behaald op het gebied van omtrekvermindering.

Verjong de huid met LED

De golflengte van 650nm bevordert de celvernieuwing door de productie van collageen en elastine te stimuleren en verbetert de lymfatische microcirculatie. Voor post-operatieve toepassingen bevordert het de weefselgenezing en zorgt het voor een betere zuurstofvoorziening van de huid. Tegelijkertijd worden ontstekingen, zwellingen en pijnklachten vermindert.

Versterk je resultaat met LASER

De golflengte van 915nm stimuleert vetcellen door hun natuurlijke metabolisme (lipolyse) te activeren. Hierdoor wordt bijvoorbeeld cellulite verminderd, het lichaam versterkt maar ook de microcirculatie geactiveerd. Dit resulteert in een aanzienlijke werking van lymfedrainage.

Gegarandeerd resultaat

25%

meer stimulaties t.o.v. vorig model

21600

microstimulaties per minuut

Alle voordelen op een rij

Compact apparaat

Dubbele Robomini voor
symmetrische interactie

Software met geavanceerde
gebruiksvriendelijkheid

Nieuw design met verlicht logo

Digitale gebruikershandleiding
gedurende de behandeling

11 handstukken voor specifieke
behandelingen op maat

Roboderm® microstimulatoren

Ergonomische houder
voor handstukken

Focusprogramma's voor
gelaat en handen

Robosolo

Met zijn vernieuwde ontwerp en 3,5-inch touchscreen, richt dit handstuk zich op afvoer van vet van grote delen van het lichaam.

15.600

Microstimulaties per minuut

Robomini twins

Dit zijn de kleinste gemotoriseerde handstukken ter wereld. Nu ook beschikbaar in een dubbele versie; speciaal ontworpen voor gebruik op kleine en moeilijk bereikbare plaatsen.

14.400

Microstimulaties per minuut

Robotwins

icoone® is het enige apparaat dat symmetrische stimulaties biedt. Hierdoor wordt de behandeltijd met de helft gehalveerd maar wordt er effectief behandeld door het gebruik van twee handstukken die tegelijkertijd ingezet worden.

21.600

Microstimulaties per minuut

Robomicro

Een set van 6 microhandstukken die speciaal ontworpen zijn om kleine & gevoelige gebieden met precisie te bereiken. Dit voegt een extra dimensie toe aan het huidspecifiek behandelen.

Tot 13.200

Microstimulaties per minuut

icoone® werkt intensief
op elke millimeter van de huid

Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse

icoone® biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.
De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd.

De icoone® behandeling is geweldig en de resultaten nog beter. 
De perfecte combinatie van ontspanning en fantastische resultaten. 

Seline Siefkes

Mede-eigenaar Skin Q

Behaalde resultaten
met de icoone®

CASE

Woman, 28 years old
Goal: remodel the silhouette
No. of treatments: 10
Duration: 40 min
Frequency: 3 times a week
Results: -1.5 cm

Meer Resultaten

De visie van
Professor Guimberteau

Professor Guimberteau heeft na jarenlang endoscopisch onderzoek in vivo een nieuwe, anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond.​​​​​​​

Het blijkt dat vezels van het bindweefsel de dermis, subcutis, spieren en pezen met elkaar verbinden en via tractie op nog onbekende manier signalen voor weefselherstel doorgeven. Deze nieuwe visie van Professor Guimberteau op de samenstelling van het bindweefsel heeft aangezet tot het ontwikkelen van de gepatenteerde Roboderm® technologie, welke zorgt voor een Multi Micro Alveolaire Stimulatie (M.M.A.S.) door twee onafhankelijke, gefractioneerde gemotoriseerde rollers.
​​​​​​​
Door M.M.A.S wordt zowel de oppervlakkige huid als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Dit zorgt voor de stimulatie van de productie van collageen en elastine en de bevordering van celvernieuwing. Nieuwsgierig geworden naar de visie van Professor Guimberteau? Bekijk dan onderstaande video.