BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Hydrafacial

Het bekroonde Hydrafacial-systeem gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. De behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en verrijkt de huid met voedingsstoffen, zodat je achterblijft met een mooie opgefriste huid. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, wat er voor zorgt dat jouw klanten op regelmatige basis terugkomen. Deze revolutionaire behandeling is geschikt voor elk huidtype en zorgt dat jouw klanten meteen weer de deur uit kunnen, met een prachtige glow. 

Wat is Hydrafacial?

Hydrafacial Werkwijze

De meerfasige behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en vult de huid aan met vitale voedingsstoffen, zodat de huid mooi en opgefrist achterblijft. Het proces en de producten zijn wat Hydrafacial tot een eigen categorie maakt.

Overgelijkbaar

Onze apparaten leveren onmiddellijk merkbare resultaten die uw klanten regelmatig doen terugkeren. De algemeen profijtelijke behandelingen zijn veilig voor alle huiden en vereisen geen sociale downtime.

Ervaar Hydrafacial

Voor welke huidtypes gebruik je Hydrafacial? Wij hebben geen type! Hydrafacial richt zich op alle huidproblemen.

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grote poriën

Hydrafacial is voor iedereen!

Toegewijd aan
onze partners

Wij geloven dat onze klanten vol zelfvertrouwen kunnen leven met een prachtige huid. Wij geloven dat een zelfverzekerde huid de beste eerste indruk maakt. Wij geloven in pijnloos, maar effectief. Wij zorgen ervoor dat onze klanten genieten van de ervaring en blij zijn met de resultaten. We weten dat onze klanten altijd op hun best willen zijn - en Hydrafacial helpt hen dat te bereiken.

Je huid is je naamkaartje!

Hydrafacial
producten
in jouw zaak?

Wil jij lid worden van de Hydrafacial familie en werken met revolutionaire technieken en producten terwijl je jouw klanten een boost van zelfvertrouwen geeft dankzij hun prachtige huid? Dan ben je hier op de juiste plek.

Hydrafacial stores

Hieronder vind je alvast de gecertificeerde Hydrafacial® huidexperts in België, Nederland en Luxemburg.

Ambassadors 

Deze premium gecertificeerde huidexperts kennen alle ins-and-outs van Hydrafacial en kunnen iedere behandeling personaliseren met boosters, LED en Lymfedrainage.

Certified 

Deze gecertificeerde specialisten zijn op de hoogte van alle laatste nieuwtjes van Hydrafacial en zullen jouw een gepersonaliseerde behandeling geven.

Hydrafacialist

Deze Hydrafacial specialisten zijn getraind om jou de unieke beleving van een Hydrafacial te geven.

Keravive 

Deze Hydrafacial specialisten bieden naast alle boosters en andere personalisatie mogelijkheden ook nog eens de Keravive voor een gezonde hoofdhuid.