BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Aerolase

Ontdek de ongeëvenaarde veelzijdigheid van Aerolase, ons geavanceerde lasersysteem dat voorop loopt in de industrie. Met zijn unieke pulsduur en selectieve fotothermolyse biedt Aerolase een veilige en effectieve behandeling voor een breed scala aan huidaandoeningen. Van huidverjonging en acnebehandeling tot ontharing en vasculaire laesies, Aerolase levert indrukwekkende resultaten met minimaal ongemak en downtime. Kies voor de superieure technologie en klinische precisie van Aerolase, en ontdek de ware kracht van innovatie in de dermatologie bij Senitas.

Ontmoet Aerolase op 16 mei in Utrecht


Op donderdag 16 mei krijg jij de kans om kennis te maken met Aerolase tijdens een exclusief event. Met een hapje en een drankje erbij, geven wij alle informatie mee die je nodig hebt over de toestellen, de unieke technologie en de behandelingen. Je hoort van Aerolase-partner Dewra Rammo uit de eerste hand over haar ervaring met beide toestellen, hoe het verdienmodel ineen zit, en welke resultaten zij behaalde. Zo kan je naar huis vertrekken met een goodiebag vol informatie én leuke gadgets.
​​​​​​​

SCHRIJF JE INMEER INFO

Hotel Van Der Valk,
Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

Donderdag
16 mei 2024
om 18u​​​​​​​

Gratis voor huidtherapeuten en artsen

Wat is Aerolase?

Geen contact met de huid. Geen koeling van de huid nodig.
Geen zorgen voor jouw patiënten.

Onze apparaten bieden twee specifieke veiligheidsvoordelen die voor jou en jouw patiënten het belangrijkst zijn:

  1. Onze handstukken raken de huid niet aan (contactloze lasertherapie)

  2. Aerolase lasertherapie vereist geen koeling van de huid (geen koelgels, sprays of geforceerde lucht die ziekteverwekkers in de lucht kunnen verspreiden).

De unieke Aerolase luchtgekoelde lasertechnologie verbetert inherent de luchtkwaliteit door de lucht in het laserhandstuk te filteren en bloot te stellen aan hoge optische energie.

In Harmonie met de behandelaar

Het lichtgewicht handstuk in combinatie met snel aan te passen instellingen op de Laser geven jou als behandelaar de vrijheid om vlot en ergonomisch te behandelen.
​​​​​​​

De Aerolase missie

Laat elke medische huidexpert elke patiënt helpen om van zijn/haar huid te houden door ongeëvenaarde behandelresultaten te creëren.

Wat we doen

  • Wij helpen je om boven de status quo uit te stijgen van wat mogelijk is om ongelooflijke resultaten te leveren en je te helpen betere patiëntenrelaties te ontwikkelen.

  • Wij ontwikkelen innovatieve technologie om impactvolle resultaten te creëren waar je patiënten dol op zullen zijn.

  • Wij werken samen met een gevarieerde gemeenschap van huidzorgprofessionals in meer dan 50 landen en werken met de beste mensen ter wereld.

Wie is Aerolase?

Aerolase is een wereldwijde leider van technologie voor laser skin health. Onze lasers zijn het resultaat van meer dan twee decennia onderzoek en ontwikkeling. Aerolase biedt geïntegreerde oplossingen voor de meest voorkomende dermatologische aandoeningen en veelgevraagde esthetische procedures. Onze lasers verbeteren de behandelresultaten en de ervaringen van patiënten aanzienlijk, helpen artsen hun geneeskunde winstgevend uit te oefenen en verlagen de totale zorgkosten in een zich ontwikkelende markt voor gezondheidszorg.

Je huid is je naamkaartje!

Aerolase
in jouw praktijk?

Wil jij lid worden van de Aerolase familie en werken met revolutionaire lasertechnieken terwijl je jouw klanten een boost van zelfvertrouwen geeft dankzij hun prachtige huid? Dan ben je hier op de juiste plek.

Lever de beste resultaten

Breng de resultaten voor de volgende huidproblemen en nog veel meer naar een nieuw niveau van esthetische geneeskunde.

Preventieve en corrigerende veroudering

Tekenen van veroudering tegengaan, bestaande tekenen corrigeren en een gezonde huid behouden. Foto's met dank aan Let's Face It.

Acne

Acne en inflammatoire letsels hebben officieel hun gelijke gevonden. Foto's met dank aan Michael Gold, MD.

Hyperpigmentatie

Melasma, zonneschade, PIH en meer kunnen nu voorgoed worden verwijderd. Foto's met dank aan Avanti Aesthetics.

Rosacea & roodheden

Onderdruk ontstekingen bij de bron met behulp van een diepe verhitting van de huid, overal op het lichaam. Foto's met dank aan Dr. Zoya Evsyukova.

Huidproblemen bij gekleurde huiden

Er zijn nu nieuwe behandelingsmogelijkheden voor alle patiëntenpopulaties. Foto's met dank aan Dr. Arusha Campbell-Chambers.

Haarverwijdering & ingegroeide haren

Een gladde, haarloze huid. Altijd. Het hele jaar door. Foto's met dank aan Dr. Juliette Hepburn.

Bloedvaten en vasculaire laesies

Spataders, angiomen, wijnvlekken en meer kunnen worden verwijderd voor patiënten van alle leeftijden. Foto's met dank aan Dr. Nabil Fakih.

Medische dermatologie

Psoriasis, wratten, ontstekingen en vasculaire en gepigmenteerde letsels kunnen op een geheel nieuwe manier worden verwijderd. Foto's met dank aan Dolores Holleman, CLT.

Littekens & striemen

Verwijder littekens van trauma's, vlekken en operaties. Creëer een prachtige, vlekkeloze huid. Foto's met dank aan Dr. William Watfa.

Voeten & nagels

Schoonmaken, genezen en gezond weefsel laten groeien van top tot teen. Foto's met dank aan Lisa Hochman, MD.

Keuze in Lasers

Met de focus op een gezonde huid biedt Aerolase verschillende lasers aan om de gewenste resultaten te behalen bij je patiënt, allemaal compact en zelfs mogelijk om op 1 toren te monteren voor optimaal gebruik van beperkte ruimte.

Neo Elite®

Neo is de nieuwe gouden standaard voor een breed scala aan medische en esthetische toepassingen. Een uitzonderlijk hoog vermogen binnen een unieke korte pulsduur verhoogt de klinische doeltreffendheid, veelzijdigheid en veiligheid voor elke vermelde toepassing en meer.
​​​​​​​

De unieke combinatie van hoog vermogen bij een korte pulsduur maakt het mogelijk een behandeling uit te voeren zonder het gebruik van verdoving, huidkoeling, veel ongemak en het risico op bijwerkingen, zoals gebruikelijk bij de vorige generatie lasers.

Ontdek de Neo Elite®

Era Elite®

De Era vertegenwoordigt een nieuwe revolutie in huidverjonging als een hoge-precisie 2940nm laser die een hoge intensiteit levert in een gecollimeerde straal, met een zachte pulsduur van 300 microseconden.

Deze gecontroleerde pulsen maken een volledige ablatie van de epidermis mogelijk zonder de dermis te beschadigen, waardoor punctuele bloedingen, lekkage en buitensporige hoeveelheden downtime worden voorkomen, terwijl toch de verbluffende resultaten worden bereikt die in het verleden enkel met CO2-lasers werden behaald.

Ontdek de Era Elite®

Lenny Henderson, MD,

Dermatoloog

Ik was het huidige verzorgingsprogramma voor mijn acne patiënten beu. Ik wilde iets nieuws dat betere resultaten voor de patiënt zou opleveren en tegelijkertijd een betaalbaar product voor mijn praktijk. De Aerolase Neo heeft dat mogelijk gemaakt. Het resultaat is dat mijn patiënten gelukkiger zijn en mijn praktijk efficiënter en winstgevender werkt.

DR. Arusha Campbell 

Dermatoloog

De Aerolase lasertechnologie is echt geavanceerd. De behandeling met het handstuk raakt de huid niet aan en je hebt geen gels nodig, dus het is zeer hygiënisch. Elk deel van het lichaam kan met deze laser worden behandeld. Hij is zachter en minder pijnlijk dan traditionele lasers.

Ingeborg Dziedzic

Oogarts

Met de [Neo] kan couperose worden verwijderd in een snelle maar zachte procedure. Spataders en andere vaatjes kunnen in 1 tot 3 behandelingen worden verwijderd. Mijn patiënten zijn extatisch met de resultaten.