BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Senitas Support

Senitas Support

Jouw zaak, jouw passie. En die passie draait natuurlijk om huidverzorging. Daarom helpt Senitas jou met al die andere zaken die bij je zaakvoering komen kijken. We hebben alles in huis om jouw zaak te doen stralen: business coaching, marketing tools, trainingen, technische bijstand, in-store branding,... you name it, we've got it! Deze continue ondersteuning gaat hand in hand met een lidmaatschap van United, exclusief voor onze partners, onze community van en voor huidexperts.

Training

Een stevige basis en regelmatig opfrissen van belangrijke informatie is cruciaal. Word de sterkste in je vak met onze trainingen!
​​​​​​​
Ontdek alle trainingen

Marketing 

Onze orginele marketingmaterialen helpen je communiceren, bieden je branding voor je zaak en zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent.
​​
Let's show the glow

Business coaching

Starter of doorwinterde ondernemer, wij ondersteunen je graag met tips. Het opstellen van een communicatie-plan tot financiële en verkooptips. 
​​​​​​​​​​​​​​
Maak een afspraak

Let’s make your 
business glow

Een succesvolle onderneming begint bij een goede onderbouwing van je behandelingen en producten, een autonoom inzetten van je social media en doordachte business strategieën. Bij Senitas zetten we in op een maximale ondersteuning in je trainingen zodat jij je onderneming kan doen stralen. Haal de vraagtekens uit je dagdagelijkse werk zodat je met het volste vertrouwen je klanten kan begeleiden naar een gezonde huid.

Boek hier je volgende training

United by Senitas dé community voor en door huidexperts

United verenigt huidexperts die elkaar vinden en versterken in de de gedeelde overtuiging dat een gezonde huid de bouwstenen legt voor meer zelfvertrouwen. Herken jij je hierin? Dan kom je bij ons thuis.

Ontdek united

Let's show the glow

We ondersteunen onze partners graag in hun zichtbaarheid naar de buitenwereld toe. Niet alleen maken we gebruik van social media die we helpen opzetten, inrichten en voeden. We geven ook een continue ondersteuning in beauty en business aan de hand van moderne tools: Senitas Flower Wall, brochures, demo’s, 3D logo’s, geurmarketing,... Ook worden onze series continue uitgedragen dankzij communicatie naar pers en de sector, sensibilisering via influencers en events en ambassadeurshappen via onze United By Senitas.

Ontdek onze events

Business Coaching

Wellicht één van onze grootste troeven om onze partners te begeleiden in hun succesvolle ondernemingen is onze business coaching. Volledig gebaseerd op onze familiale waarden en cultuur van eer en professionaliteit, wijden onze Business Development Managers hun volledige tijd toe aan het ondersteunen van onze partners. Van het uitwerken van events tot het analyseren van de ROI en fine-tunen van online communicatie, ze doen het graag en met een vastberaden passie. Dit wordt als geheel ondersteund door de United by Senitas community, van en door huidexperts die samengebracht worden om ervaringen en expertise te delen met elkaar. Geen conculega's, maar teamleden die in eenheid streven naar de successen in onze sector.

Om de expertise een breder en eerlijker draagvlak te geven heeft Senitas ook Skinsights tot leven geroepen, een platform om je expertise te delen met de wereld.