BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

United by Senitas, community ​​​​​​​voor en van huidexperts

Let's start discovering

United
community
​​​​​​​voor en van huidexperts

United by Senitas is dé community voor en van huidexperts. We vinden elkaar in de gedeelde overtuiging dat een gezonde huid de bouwstenen legt voor meer zelfvertrouwen. United benut het volledige potentieel aan kennis en ervaring waarover we als community beschikken. Herken jij je hierin? Wil jij ook kennis delen en vergaren? Aarzel dan niet en word gratis lid van United!

United Events

Vooraan de rij voor onze exclusieve United events en trainingen waar community en het delen van expertise centraal staan.
​​​​​​​

Lees meer

Samen Sterk

Je deelt en ontvangt expertise van je collega's die je onderneming helpen groeien. Dit alles met jouw visie en identiteit centraal.
​​
Meld je aan voor United

Skinsights

Exclusieve toegang tot het delen van je eigen Skinsights. Zo delen we jouw expertise op een duidelijke maar vooral eerlijke manier.
​​​​​​​​​​​​​​
Info over Skinsights

Let’s make your 
business glow

Onze events, trainingen en Skinsights zullen je ondersteunen op een vrijblijvende en eerlijke manier. Maar bij Senitas zijn we steeds op zoek naar extra mogelijkheden om jouw onderneming te kunnen ondersteunen. Daarom zal onze United by Senitas community ook blijvend innoveren om zo relevant en leerrijk te blijven en dit ook doorheen jouw succesvolle onderneming te tonen naar de buitenwereld.

Vraag hier je toegang aan

United by Senitas is een community met een exclusief gesloten platform, enkel toegankelijk voor community leden. In dit platform zal je contact kunnen leggen met je collega's, krijg je de nieuwste updates van ons team en worden er exclusieve United events georganiseerd, zowel fysieke events als digitaal.

Je kan je lidmaatschap hier aanvragen en dan sturen we jou een invite tot de community.

Toegang aanvragen