BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

United by Senitas, community ​​​​​​​voor en van huidexperts

Let's start discovering

United by Senitas, 
community
​​​​​​​voor en van huidexperts

United is dé community voor en van huidexperts. We vinden elkaar in de gedeelde overtuiging dat een gezonde huid de bouwstenen legt voor meer zelfvertrouwen. United benut het volledige potentieel aan kennis en ervaring waarover we als community beschikken. Herken jij je hierin? Wil jij ook kennis delen en vergaren? Aarzel dan niet en word gratis lid van United!

United Events

Vooraan de rij voor onze exclusieve United events en trainingen waar community en het delen van expertise centraal staan.
​​​​​​​

Lees meer

Samen Sterk

Je deelt en ontvangt expertise van je collega's die je onderneming helpen groeien. Dit alles met jouw visie en identiteit centraal.
​​
Meld je aan voor United

Skinsights

Exclusieve toegang tot het delen van je eigen Skinsights. Zo delen we jouw expertise op een duidelijke maar vooral eerlijke manier.
​​​​​​​​​​​​​​
Info over Skinsights

Let’s make your 
business glow

Onze events, trainingen en Skinsights zullen je ondersteunen op een vrijblijvende en eerlijke manier. Maar bij Senitas zijn we steeds op zoek naar extra mogelijkheden om jouw onderneming te kunnen ondersteunen. Daarom zal onze United by Senitas community ook blijvend innoveren om zo relevant en leerrijk te blijven en dit ook doorheen jouw succesvolle onderneming te tonen naar de buitenwereld.

Hou me op de hoogte

Meld je aan

United by Senitas krijgt momenteel nog vorm, maar ondertussen hebben we wel al een lijst van enthousiaste collega's die met jou mee willen genieten van de gedeelde expertise. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle updates en geïnformeerd worden over de officiële launch van de community? Dan kan je jezelf hier aanmelden.