BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

icoone Medical

icoone® Medical

icoone® MEDICAL kan de meest gevoelige en beschadigde huid behandelen door diepe en effectieve stimulatie van het bindweefsel. Multi Micro Alveolar Stimulation (MMAS) ondersteunt effectief het werk van de uitvoerende specialist voor optimale activatie- en weefselherstel. Dat allemaal op een 100% pijnloze en natuurlijke manier.

De belangrijkste toepassingen van icoone® op medisch gebied zijn: behandeling van brandwonden en littekens, pre- en postoperatieve behandelingen bijv. ooglidchirurgie, behandeling van lymfoedeem en lipoedeem, vermindering van cellulite en revalidatie van de zwangerschap. Maar denk hierbij ook aan het verlichten van spierproblemen en peesontstekingen.

Gegarandeerd resultaat

25%

meer stimulaties t.o.v. vorig model

21600

microstimulaties per minuut

Alle voordelen op een rij

Compact apparaat

Dubbele Robomini voor
symmetrische interactie

Software met geavanceerde
gebruiksvriendelijkheid

Nieuw design met verlicht logo

Digitale gebruikershandleiding
gedurende de behandeling

11 handstukken voor specifieke
behandelingen op maat

Roboderm® microstimulatoren

Ergonomische houder
voor handstukken

Focusprogramma's voor
gelaat en handen

Robosolo

Met zijn vernieuwde ontwerp en 3,5-inch touchscreen, richt dit handstuk zich op afvoer van vet van grote delen van het lichaam.

15.600

Microstimulaties per minuut

Robomini twins

Dit zijn de kleinste gemotoriseerde handstukken ter wereld. Nu ook beschikbaar in een dubbele versie; speciaal ontworpen voor gebruik op kleine en moeilijk bereikbare plaatsen.

14.400

Microstimulaties per minuut

Robotwins

icoone® is het enige apparaat dat symmetrische stimulaties biedt. Hierdoor wordt de behandeltijd met de helft gehalveerd maar wordt er effectief behandeld door het gebruik van twee handstukken die tegelijkertijd ingezet worden.

21.600

Microstimulaties per minuut

Robomicro

Een set van 6 microhandstukken die speciaal ontworpen zijn om kleine & gevoelige gebieden met precisie te bereiken. Dit voegt een extra dimensie toe aan het huidspecifiek behandelen.

Tot 13.200

Microstimulaties per minuut

icoone® werkt intensief
op elke millimeter van de huid

Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse

icoone® biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.
De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd.

icoone® is een echte meerwaarde voor mijn instituut, klanten zijn erg tevreden over de behandelingen & het fijne is dat je de behandeling helemaal kan personaliseren naar de noden van de klant. Ik ben mega fan! 

Van Gauwbergen Mies

Zaakvoerster Schoonheidsinstituut Mies

Behaalde resultaten
met de icoone®

CASE

Woman, 28 years old
Goal: remodel the silhouette
No. of treatments: 10
Duration: 40 min
Frequency: 3 times a week
Results: -1.5 cm

Meer Resultaten

De visie van
Professor Guimberteau

Professor Guimberteau heeft na jarenlang endoscopisch onderzoek in vivo een nieuwe, anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond.​​​​​​​

Het blijkt dat vezels van het bindweefsel de dermis, subcutis, spieren en pezen met elkaar verbinden en via tractie op nog onbekende manier signalen voor weefselherstel doorgeven. Deze nieuwe visie van Professor Guimberteau op de samenstelling van het bindweefsel heeft aangezet tot het ontwikkelen van de gepatenteerde Roboderm® technologie, welke zorgt voor een Multi Micro Alveolaire Stimulatie (M.M.A.S.) door twee onafhankelijke, gefractioneerde gemotoriseerde rollers.
​​​​​​​
Door M.M.A.S wordt zowel de oppervlakkige huid als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Dit zorgt voor de stimulatie van de productie van collageen en elastine en de bevordering van celvernieuwing. Nieuwsgierig geworden naar de visie van Professor Guimberteau? Bekijk dan onderstaande video.