BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Sunekos voor collageen- en elastine-opbouw


Fronsrimpels, lippen opvullen, voorhoofdrimpels of donkere kringen behandelen met fillers?

We zijn er steeds naar op zoek: hoe wordt ik betaalbaar mooier? De vervelende fronsrimpels behandelen, onze lippen opvullen, onze mondhoeken of neus lippenplooi behandelen met fillers of andere quick-fix behandelingen in de kliniek. We storen ons aan de voorhoofdrimpels en de donkere kringen rondom onze ogen. Allemaal indicaties waar Sunekos een antwoord kan bieden op een gezonde, verantwoorde en natuurlijke manier. 



Sunekos, het gepatenteerde geheim achter de schoonheid.

Sunekos is de enige injectable met de gepatenteerde HY6AA-formule, om de fysiologische productie van Collageen en Elastine te maximaliseren.

Collageen en elastine. Dat zijn de twee die je nodig hebt wanneer je een rimpelvrije huid wil. Deze twee zijn de belangrijkste structuren die te zien zijn in de lederhuid, die fungeert als onderstructuur voor de opperhuid. Collageen zorgt ervoor dat je huid horizontaal gezien strak blijft, en elastine voor de verticale stevigheid. Kijk maar naar iemand die veel gerookt heeft bijvoorbeeld; hun huid heeft vaak verticale rimpels. Dat is een tekort aan elastine. Wanneer je ouder wordt, neemt niet alleen de productie van collageen en elastine af, ook de kwaliteit ervan.



Stimuleer je collageen- en elastine-productie met Sunekos

De fibroblast is de cel die collageen- en elastinevezels produceert. Om een goede hoeveelheid van deze cellen te produceren, is de combinatie van hyaluronzuur en 6 aminozuren zeer essentieel. Een juiste inname van HY6AA kan de fibroblast niet alleen helpen meer collageen en elastine te produceren, maar ook om collageen en elastine te produceren van hogere kwaliteit.



Het resultaat van Aminozuren en Hyaluronzuur voor de huid

Werkt Sunekos écht? Hoe lang duurt het? Is het effectief? Hoeveel mensen hebben dit al geprobeerd? Is het zijn geld waard? 

Sunekos gebruikt de wetenschap om productformules te ontwikkelen die effectief werken en maakt gebruik van een unieke gepatenteerde formule van HY6AA die je huid in staat stelt zelf collageen en elastine te regenereren. Dat zorgt voor een natuurlijk effect en voor resultaten op de lange termijn. Het beste van alles is misschien nog dat je huid er niet alleen jong uit ziet, maar ook effectief gezond is. Dit lost automatisch een heleboel huidproblemen op, want de meeste huidproblemen zijn te wijten aan een ongezonde huid.

Wanneer je dit ook nog eens combineert met de drinkables van Nutrakos, en je je huid ook echt van binnenuit gaat voeden, verkrijg je prachtige resultaten.



Ontdek meer over deze behandeling of zoek je dichtstbijzijnde behandelspecialist.

Lees meer.

Gerelateerde berichten