BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Huis van expertise Thuis voor huidexperts

Een gezonde huid voor meer zelfvertrouwen

Bij Senitas geloven we dat persoonlijke schoonheid voor iedereen bereikbaar is. Met focus op de gezonde huid en een gezonde levensstijl, willen we bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een stralende persoonlijkheid.

Daarom ondersteunen we de cosmetische en medische markt enkel met producten en behandelingen van topmerken. Samen houden we elke huid in topconditie.

Pre title

Welkom bij Senitas

Ontdek onze series, geniet van je gewenste support of schrijf je vandaag nog in voor één van onze unieke trainingen. Alles voor en door huidexperts.

Ontdek Meer

Senitas Series

Ontdek het volledige aanbod van Senitas dankzij Series. Mix 'n Match jouw favoriete brands dankzij een gemeenschappelijke factor in al onze producten, een gezonde huid.

Senitas Support

Onze ondersteuning voor de huidexpert gaat verder dan alleen maar dienst-na-verkoop. We voorzien een dedicated contactpersoon waar je steeds terecht kan en een exclusieve community van huidexperts.

Senitas Stores

Niet alleen verdelen we onze unieke series over alle huidexperts over België, Nederland en Luxemburg. Je krijgt als partner van Senitas ook toegang tot onze online store.

Je zaak straalt,

met de perfecte combinatie van behandelingen en verzorgingsproducten

We werken enkel met topmerken, complementair samengesteld zodat ze samen geen enkel aspect van huidverzorging onbehandeld laten.

Daardoor kunnen we ons aanbod op maat afstemmen op de behoeften van jou als partner, bijvoorbeeld in functie van je klantenprofiel of je ambities.

Werken bij Senitas

Senitas wil een huis van expertise zijn voor alle huidexperts die elkaar vinden en versterken in de gedeelde overtuiging dat een gezonde huid de bouwstenen legt voor meer zelfvertrouwen.

Herken jij je hierin? Dan ben je bij ons thuis.

Daardoor kunnen we ons aanbod op maat afstemmen op de behoeften van jou als partner, bijvoorbeeld in functie van je klantenprofiel of je ambities.

Op bezoek bij Raïssa Couwet in Kortrijk

Raïssa (22) is de trotse eigenares van haar eigen schoonheidsinstituut in Kortrijk. Ze toverde haar passie om tot haar beroep in een klein kamertje in haar ouderlijk huis, en heeft ondertussen  Instituut Raïssa Couwet uitgebouwd in een pand vlakbij Kortrijk. Daar zorgt ze ervoor dat haar klanten niet enkel met een stralende, maar vooral met een gezonde huid buitenwandelen.

Lees hier het verhaal achter Raïssa's succes.

Ontdek Senitas Podcasts

Bezoek ons tijdens Estetika
​​​​​​​op 7, 8 en 9 oktober

Ben jij er ook bij?

Ontdek icoone en Hydrafacial op de Estetika vakbeurs in Brussel. Bezoek onze stand en ontdek de revolutionaire technologie achter icoone en de gloednieuwe Hydrafacial Syndeo voor een gezonde en stralende huidverzorging.​​​​​​​

The future of skin health is here.

​​​​​​​

LEES MEER

Training

Een stevige basis en regelmatig opfrissen van belangrijke informatie is cruciaal. Word de sterkste in je vak met onze trainingen!
​​​​​​​
Bekijk al onze trainingen

United Community 

United is dé community voor en van huidexperts. United benut het volledige potentieel aan kennis en ervaring waarover we als community beschikken.
​​
Ontdek de community

Jobs

Als bloeiende onderneming zijn we steeds op zoek naar de juiste teamleden om Senitas naar het volgende niveau te tillen.
​​​​​​​​​​​​​​
Bekijk onze open vacatures

Skinsights

Skinsights® is hét kenniskanaal voor een gezonde huid. Ons magazine verheldert met inzichten en tips, inspireert met verhalen en trends en nodigt uit om jouw expertise te delen. De Skinsights podcasts, ook wel talks genoemd, is de place-to-be voor collega experts om in te zoomen op actuele onderwerpen en jou zo beter op de hoogte te houden van wat er leeft in de sector.

    Let's get connected