BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Senitas on the road

Neem deel aan onze

Pop-Up Takeover

Wij bieden jou de kans om je klantenkring uit te breiden en jouw salon op een nieuwe manier in de kijker te zetten. Kom jij ook een dagje meedraaien in de pop-up Takeover?

Waar en wanneer?

Van 25 juni tot 5 juli maken we onze volgende stop in Kloosterstraat 177, Antwerpen.

Meedoen?

Wat zijn de voordelen voor jou als Huidexpert?

Het grootste voordeel is dat je de kans krijgt om in direct contact te komen met potentiële klanten. Onze pop-up Takeover event is de perfecte gelegenheid om jouw producten te demonstreren en waardevolle persoonlijke relaties op te bouwen, juist wanneer het extra druk kan worden tijdens de soldenperiode.

Wanneer je deelneemt, zorgen we ervoor dat de naam van jouw bedrijf niet onopgemerkt voorbijgaat. We zetten je in de schijnwerpers via onze marketingkanalen voor, tijdens en na het evenement.

Ook bieden we je de nodige promotiematerialen om jouw aanwezigheid bij de pop-up aan te kondigen en te vieren. Dit is jouw moment om nieuwe klanten te verleiden met een exclusief aanbod, beschikbaar tegen een voordeelprijs. Deze producten kunnen ze vervolgens via jouw eigen webshop aankopen of je geeft hen je contactgegevens voor verdere opvolging.

Hoe werkt het?

We bieden de mogelijkheid om een dag te komen meedraaien in de Antwerpse pop-up, waar jij zelf alle nieuwe klanten behandelt.
​​​​​​​Gedurende de periode dat je actief bent in de pop-up, werk je samen met een collega van Senitas een Business Development Manager, Trainer of Customer Success Manager - en krijg je de kans om je kennis over de huid en je technieken bij te spijkeren.

Neem je graag deel? Stuur dan snel een mailtje naar marketing@senitas.com!

Openingsdagen:

Van 26 juni tot en met 29 juni
​​​​​​​Van 2 juli tot en met 5 juli

Meedoen?

Kort samengevat

Door deel te nemen aan onze pop-up krijg je de kans om:

🧡 Nieuwe klanten binnen te halen voor je eigen salon
🧡 Profiteer van een grotere exposure op onze kanalen
🧡 Gerichte promotie naar nieuwe klanten toe

Dit is een geweldige kans om te netwerken, te leren en je salon te laten groeien. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze collectieve expertise naar de bezoekers van onze pop-up in Antwerpen te brengen.

Wil je graag mee doen?
Stuur een mail naar marketing@senitas.com en laat weten wanneer jij in onze pop-up aanwezig kunt zijn.

Meedoen?