BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Senitas on the road

Neem deel aan onze Pop-Up

Bij deze willen we jou de unieke kans bieden om je klantenkring uit te breiden, je kennis bij te spijkeren en om de behandelingen en merken van je salon naar een hoger niveau te tillen.​​​​​​​

Waar en wanneer?

Van 23 januari tot 2 februari organiseren wij een eerste pop-up in het centrum van Hasselt, Maastrichterstraat 34. Dit is een geweldige kans om jouw klantenbestand uit te breiden en ideaal om extra zichtbaarheid voor onze merken te genereren. 

Wat zijn de voordelen voor jou als Huidexpert?

Het grootste voordeel is dat je de kans krijgt om zonder eigen kosten extra klanten te werven. De B2C-klanten die de pop-up binnenlopen kunnen potentiële klanten voor je salon worden. We verkopen geen Circadia-producten terplekken, maar geven wel een huidanalyse en raden klanten thuisverzorging aan. Deze producten kunnen ze vervolgens via jouw eigen webshop aankopen of je geeft hen je contactgegevens voor verdere opvolging.

Hoe werkt het?

We hebben een schema opgesteld met blokken van 3u waarvoor je je vrijblijvend kunt inschrijven.
​​​​​​​Gedurende de periode dat je actief bent in de pop-up, werk je samen met een collega van Senitas een Business Development Manager, Trainer of Customer Success Manager - en krijg je de kans om je kennis over de huid en je technieken bij te spijkeren.

Uurverdeling:

23/01 , 25/01, 26/01, 27/01, 30/01, 01/02, 02/02
Telkens van 10u tot 13u en/of van 14u tot 17u. 

Meedoen?

Kort samengevat

Door deel te nemen aan onze pop-up krijg je de kans om:

🧡 Meer inzichten te verwerven van een Senitas collega
🧡 Een kruisbestuiving van onze merken te ervaren
🧡 Je behandelingsmethoden naar een hoger niveau te tillen
🧡 Nieuwe klanten binnen te halen voor je eigen salon

Dit is een geweldige kans om te netwerken, te leren en je salon te laten groeien. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze collectieve expertise naar de bezoekers van onze pop-up in The BOX Hasselt te brengen.

Wil je graag mee doen?
Stuur een mail naar marketing@senitas.com en laat weten wanneer jij in onze pop-up aanwezig kunt zijn.

Meedoen?