BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Verfris je huid na de zomerzon met icoone ®


Maak je klaar voor een stralende Indian Summer!

Terwijl de zomer ten einde loopt en we ons langzaam opmaken voor de herfst, kunnen we nog steeds genieten van een heerlijke nazomer. En wat is er beter dan stralen met een gezonde en jeugdig huid terwijl je van het mooie weer geniet?

Met icoone® skincare bereid je je huid voor op de laatste zonnige dagen en geef je het een verjongende boost na de zomerzon. 

icoone® is geen gewone huidverzorgingstechnologie. Het is een geavanceerd systeem dat mechanische stimulatie gebruikt om je huid te verjongen en te revitaliseren. icoone® helpt je huid weer in topconditie te brengen na blootstelling aan de zon.

Verjong je huid met icoone®

Na een zonnige vakantie heeft je huid wat extra aandacht en verzorging nodig. icoone® biedt verschillende behandelingen die je huid helpen herstellen en vernieuwen, zodat je er stralend uitziet. Met behulp van de innovatieve Roboderm-technologie stimuleert icoone® de bloedcirculatie en verbetert het de oxygenatie van de huid. Dit helpt bij het herstellen van collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en je huid steviger en strakker wordt. Het resultaat? Een jeugdige uitstraling die perfect past bij de laatste zomerse dagen!

Het belang van huidverjonging na de zon

Zonnestralen kunnen schadelijk zijn voor je huid. UV-straling kan leiden tot vroegtijdige veroudering, pigmentatie, droogheid en andere huidproblemen. Daarom is het essentieel om je huid na de zomerzon te verzorgen en verjongen.

Met de Skin Rejuvenation behandelingen van icoone® kun je de schade herstellen die door de zon is veroorzaakt. De geavanceerde technologie van icoone® helpt je huid te hydrateren, voeden en revitaliseren, waardoor het natuurlijke herstelproces wordt gestimuleerd. Hierdoor krijg je niet alleen een frisse en stralende huid, maar ook een huid die gezond en veerkrachtig is.

Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time.

Linden Tyler


Geniet van de nazomer met een icoone® behandeling

Maak je klaar voor een stralende Indian Summer en geniet met volle teugen van het mooie weer, terwijl je huid straalt van top tot teen dankzij icoone®! Maak een afspraak bij een icoone®-specialist bij jou in de buurt en ontdek de vele voordelen van Skin Rejuvenation met icoone®.
Laat de zomerzon je niet tegenhouden om er op je best uit te zien. Verzorg je huid en voel je zelfverzekerd terwijl je geniet van de laatste zonnige dagen van het jaar!

Boek een demo | Senitas

Boek een demo | Senitas

Heb je een vraag, een uitdaging, een idee? Wil je graag een bezoek brengen aan Senitas, of maak je liever een afspraak bij jou in je zaak? ​​​​​​Laat het ons weten!

ONTDEK MEER

Gerelateerde berichten