BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Ontdek de kracht van icoone® en het nieuwste model van Hydrafacial®: dé Syndeo op Estetika!


Ben je klaar om de esthetische industrie te veroveren met de nieuwste technologieën op het gebied van huidverzorging? Dan mag je ons niet missen op Estetika!

Senitas verwelkomt je op 7, 8 en 9 oktober, waar we je graag willen introduceren aan twee krachtige oplossingen: icoone ® en het nieuwste model van Hydrafacial®: dé Syndeo.

icoone®: Revolutionaire Huidverzorgingstechnologie

Met icoone® bieden we jou een revolutionaire huidverzorgingstechnologie die verder gaat dan traditionele methoden. Dit geavanceerde systeem maakt gebruik van de innovatieve Roboderm®-technologie om doelgerichte en effectieve behandelingen mogelijk te maken. Of je nu wilt werken aan huidvernieuwing, cellulitis of striae wilt verminderen of je huid wilt verstevigen, icoone® biedt een oplossing op maat voor al jouw huidbehoeften.

Op Estetika laten we je graag kennismaken met de verbluffende klinisch bewezen resultaten van icoone®. We nodigen je uit om een demo bij te wonen en de mogelijkheden van deze technologie zelf te ervaren. Ontdek hoe icoone® jouw praktijk kan versterken en je cliënten kan helpen hun huidverzorgingsdoelen te bereiken.`

Let’s make your business glow

Senitas


Syndeo: hét nieuwste model van Hydrafacial®

Naast icoone ® introduceren we je graag aan Syndeo, het nieuwste model van Hydrafacial®. Syndeo tilt de ervaring van de populaire Hydrafacial®-behandeling naar een hoger niveau. Het combineert de bekende Vortex-technologie met geavanceerde functies en aanpasbare opties om een nog betere huidverzorgingservaring te bieden.

Op Estetika laten we je graag zien hoe Syndeo de mogelijkheden van Hydrafacial® uitbreidt en jouw cliënten een nog effectievere en gepersonaliseerde behandeling biedt. Ontdek de voordelen van deze geavanceerde technologie en hoe het je kan helpen om je cliënten de beste resultaten te bieden.

Bezoek ons op Estetika

Mis de kans niet om de kracht van icoone ® en het nieuwste model van Hydrafacial®; dé Syndeo, te ontdekken op Estetika. Ontmoet ons team op stand 3/F01 en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze technologieën jouw praktijk kunnen bieden.

Daarnaast hebben we ook exclusieve aanbiedingen en kortingen voor alle Estetika-bezoekers. Dit is het perfecte moment om te investeren in jouw praktijk en je te onderscheiden binnen de esthetische industrie.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen groeien op Estetika.

Tot ziens op onze stand 3/F01 !

Boek een demo | Senitas

Boek een demo | Senitas

Heb je een vraag, een uitdaging, een idee? Wil je graag een bezoek brengen aan Senitas, of maak je liever een afspraak bij jou in je zaak? ​​​​​​Laat het ons weten!

ONTDEK MEER

Gerelateerde berichten