BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

United by Senitas


Het eerste United by Senitas event was een spetterend succes!

Eerst en vooral willen we onze sprekers Jessica De Block, Michael Pugliese, Sarah Vandewoude en Dr. Servaas bedanken om hun expertise met onze community te delen.

DSC05242.jpgDSC05172.jpgDSC05144.jpgDSC05117.jpg

Jessica leerde ons dat je een persoonlijk en vooral uniek merk moet uitbouwen om het verschil te maken voor je klanten.

Michael zette ons aan het denken over circadiaanse ritmes en over hoeveel invloed deze hebben op de huid.

Sarah inspireerde ons om aan de slag te gaan en met onze communicatie waardevolle relaties op te bouwen.

Dr. Servaas gaf een dieper inzicht in de interne werking van ons lichaam en de invloed ervan op onze huid. 

Kortom, zoveel interessante sprekers die ons stuk voor stuk iets bijbrachten. Bedankt hiervoor!

Daarnaast willen we al onze Senitas medewerkers, Hotel Van der Valk en eventbureau Cocomo bedanken om de dag zo vlot te laten verlopen.



Maar ook aan jullie, de United community, bedankt! Bedankt om talrijk aanwezig te zijn en elkaar te inspireren. Dit event maakte meer dan ooit duidelijk dat jullie het woord‘community’eer aan doen. Er werd genetwerkt, gedeeld, gelachen maar vooral geïnspireerd. Jullie deelden expertise met elkaar en daar worden jullie alleen maar sterker van. Bij Senitas doen we niets liever dan expertise delen waardevolle relaties aangaan en ons werk met veel liefde en passie naar buiten dragen. United by Senitas omarmt deze drie elementen perfect en maakt er het waardevolle geheel van waar wij zo trots op zijn. Dus aan jullie: een dikke merci! 

Wij zijn zelf super tevreden over de eerste editie. Maar jullie duidelijk ook! Het deed ons deugd om alle lovende reviews te lezen op het United platform. We verzamelden hieronder onze twee topfavorieten:

Ook naar jullie… TOP! Alles tot in de puntjes, de details, noem maar op, tot op heden geen enkele firma die dat evenaart. Fantastisch om aanwezig te mogen zijn. Ook het initiatief. De events, opleidingen, contacten met al jullie medewerkers geven telkens een boost. Verder is het zalig om met collega’s te kunnen praten, ervaringen en tips, lief en leed te kunnen delen. En elkaar in het echt te kunnen ontmoeten ik kijk uit naar het volgende, en bedankt voor de goede zorgen! 

Anneleen Mertens - Silhueta 


Ongelooflijk hoe alles tot in de puntjes was uitgewerkt! Alle details, overal hebben jullie aan gedacht! Enorm veel bijgeleerd door de workshops en door mijn collega’s.Hopelijk misschien een jaarlijks event? Waar kunnen we terug inschrijven? 

Jessica Moermans - Beauty by Jess




Wil je ook deel uitmaken van deze wondermooie community met een hart voor expertise?  Schrijf je dan nu in voor de United community via onderstaande link en wie weet zien we jou op ons volgend event! 

Word lid van United by Senitas

Gerelateerde berichten