BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

Lifting voor gezicht, borsten en decolleté


Versteviging zonder operatie met icoone

Gerichte anti-verouderingsbehandelingen verbeteren de activiteit van bindweefselcellen door rimpels te verminderen, waardoor ze er vanaf de eerste sessie weer stralend uitzien.

Er zijn veel vrouwen die, met het vorderen van de leeftijd, een jonger uiterlijk willen terugwinnen, vooral op zichtbare plaatsen zoals het gezicht, de borsten en het decolleté.

Na verloop van tijd wordt het effect van de zwaartekracht zichtbaarder en heeft de huid de neiging tonus en elasticiteit te verliezen als gevolg van een lagere productie van collageen en elastine, wat een natuurlijke verslapping van het huidweefsel veroorzaakt en als gevolg daarvan rimpels, striae en verslapping te zien geeft.

Hoe kunnen we ouderdomsvlekken voorkomen

Cosmetische chirurgie is zeker een van de mogelijke opties om met ouderdomsfoutjes om te gaan.

Er zijn echter ook andere - natuurlijke en niet-invasieve - mogelijkheden die, mits tijdig en consequent toegepast, helpen om de huidveroudering te vertragen, de weefsels te verstevigen en de teint ervan te verbeteren:

  1. Een correcte schoonheidsroutine en het gebruik van crèmes met specifieke en delicate formules kunnen de huid regenereren door haar diepgaand te hydrateren en te voeden, haar te verstevigen en haar weefsels te verstevigen.
  2. Een gezonde levensstijl, het vermijden van roken en alcohol, die tot de oorzaken van huidveroudering behoren, en regelmatige lichaamsbeweging kunnen de huidarchitectuur beschermen.
  3. Bescherm de huid tegen de schadelijke zonnestralen, die huidverslapping en het ontstaan van rimpels versnellen.

Maar dit is nog niet alles!

icoone: de doeltreffende en 100% natuurlijke anti-verouderingsbehandeling

De icoone behandelingen maken het mogelijk om in korte tijd merkbare resultaten te verkrijgen, zelfs op de meest gevoelige en tere huid.

Dankzij de exclusieve Roboderm®-technologie die in de handstukken is verwerkt, geven de icoone-toestellen tot 21.600 microstimulaties per minuut, waardoor het huidweefsel van het gezicht, de borst en het decolleté wordt gemobiliseerd, zodat de huid er jeugdiger uitziet met zichtbare en langdurige resultaten, al vanaf de eerste sessie.

Meer info of een demonstratie?


Treatment_Robotwins_3.JPGTreatment_Robosolo.JPGTreatment_Robotwins.jpg20210714-DSC06638-2.jpg

Gerelateerde berichten