BE

+32 9 258 06 03

NL

+31 4 783 160 02

icoone beauty


De nieuwste icoone® is het enige systeem wereldwijd die  (dankzij de Roboderm® technologie) vele indicaties kan behandelen door de Multi Micro Alveolar Stimulation (M.M.A.S.). Dit geeft een intensieve en effectieve stimulatie van de microvacuoles in het bindweefsel waardoor je gegarandeerd resultaat ervaart vanaf de eerste behandeling.

Bovendien combineert icoone® de mechanische stimulatie met gemotoriseerde microstimulators & LASER en LED. Hierdoor is het mogelijk om zones van vetweefsel (wat niet weggaat bij oefeningen en gezonde voeding) intensiever aan te pakken. Maar dat is niet het enige; icoone® is een krachtpatser in de aanpak en verbetering van

  • Body: cellulite, lymfedrainage, huidversteviging, bodyshaping, verbetering van de zichtbaarheid van striae, verbeterde doorbloeding, regeneratie van het weefsel, natuurlijke lifting zoals de bil-lift en verbetering van volume.
  • Face: anti-aging, lifting, drainage, cel-regeneratie, diepte rimpels en fronslijnen, verstevigend en huid-verjongend effect.
icoone_model_2.JPGRobomini_2.JPGRobomicro_2.JPGMicrostimulator.JPGicoone_closeup.JPGHandpiece_holder.JPG

De allernieuwste features

  • Kleiner en compacter
  • Dubbele Robomini voor symmetrische interactie
  • Nieuwe software met geavanceerde gebruiksvriendelijkheid
  • Nieuw design met verlicht logo
  • 4 nieuwe handstukken voor specifieke behandelingen op maat
  • Digitale gebruikershandleiding gedurende de behandeling
  • Nog beter presterende microstimulatoren
  • Ergonomische houder voor handstukken
  • Nieuwe focusprogramma's voor gezicht en handen

Robosolo

Met zijn vernieuwde ontwerp en 3,5-inch touchscreen, richt dit handstuk zich op afvoer van vet van grote delen van het lichaam.

15,600 Microstimulaties per minuut
15,600 Microstimulaties per minuut


Robomini twins

Dit zijn de kleinste gemotoriseerde handstukken ter wereld. Nu ook beschikbaar in een dubbele versie; speciaal ontworpen voor gebruik op kleine en moeilijk bereikbare plaatsen.

14,400 Microstimulaties per minuut
14,400 Microstimulaties per minuut


Robotwins

icoone® is het enige apparaat dat symmetrische stimulaties biedt. Hierdoor wordt de behandeltijd met de helft gehalveerd maar wordt er effectief behandeld door het gebruik van twee handstukken die tegelijkertijd ingezet worden.

21,600 Microstimulaties per minuut
21,600 Microstimulaties per minuut

Robomicro

Een set van 6 microhandstukken die speciaal ontworpen zijn om kleine & gevoelige gebieden met precisie te bereiken. Dit voegt een extra dimensie toe aan het huidspecifiek behandelen.

Tot 13,200 Microstimulaties per minuut
Tot 13,200 Microstimulaties per minuut

icoone® werkt intensiefop elke millimeter van de huid

Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse

icoone® biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd.

Lindsay van der Looij


Vanuit cliënten krijgen we veel aanvragen binnen voor een behandeling met de icoone®. Ik sta daar overigens niet van te kijken. De resultaten die ik tot nu toe met het apparaat behaald heb, zijn prachtig.

Founder Bloy Institute


Behaalde resultaten met de icoone®

Kin 1.jpegHals 2.jpegHals 1.jpegBillen 2.jpegBillen 1.jpeg

Gerelateerde berichten